9 Ocak 2014 Perşembe

Doodle Jump 2.1.0 Sınırsız Para Hileli APK

doodle-jump-deluxe

Google Play Store ( Çeviri )

Dokunmatik " muhtemelenen iyi [ mobil ] oyun şimdiye kadar oluşturulmuş " Doodle Jump denilen Arcade ve Macworld denir neden kendiniz görün " mükemmel bir mikro - oyun, delicesine bağımlılık ve lezzetli replayable . "
Ne kadar yüksek atlayabilir?Journey kadar sürekli ,sonraki bir platformdan atlayarak jet paketleri toplayıp , kara delikler kaçınarak , veyol boyunca burun topları ile kötüleri patlatma grafik bir kağıt . Eğermarjları karalanmış diğer oyuncuların gerçek puanı belirteçleri son darbe olarak zevk ile gülmek . Ve uyardı : Bu oyunu delicesine bağımlılık yapar !
Özellikler :- Pek çok fantastik dünyaları oynamak için - Space , Jungle , Futbol , Sualtı , Kar, Cadılar Bayramı , Buz , Paskalya , ve şimdi NINJA !- Awesome power- ups pick- up ( jet paketleri , KARDAN şapkalar, FÜZE , trambolin ... )- Trippy engeller önlemek için (UFO , kara delikler , ve çok, çok korkunç canavarlar )- Mad platformlar ( Broken PATLAYAN , hareketli kaybolan , değişen ... ) atlamak için- Küresel Skorbordlarınızı, eğlenceli başarılar ! Arkadaşlarınızın puanları yendi !
Nasıl oynanır:Sola veya sağa , ateşekrana dokunun taşımak için eğin.


Hile Özelligi
------------
Sinirsiz Para Hilesi

Kurulum
----------
Oyunu Silin Ve Apk Dosyasini İndirip Kurun.

APK DOSYASİ
----------------
İndirmek İçin : TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder