6 Ocak 2014 Pazartesi

Dragon Vale 2.1.1 Sınırsız Altin Ve Kristal APK

 
Google Play Store ( Çeviri )
 
" En İyi Yeni Online Oyun " ~ GDC Ödülleri Adayı
" Sadece senin ve benim aramda , ejderha parklar oldukça rad . " ~ TouchArcade.com
Son zamanlarda bir ejderha yumurtadan ? DragonVale oynamak , yem yükseltmek ve kendi sevimli ejderhalar cins .
LÜTFEN DİKKAT ! DragonVale oynamak için tamamen ücretsiz olduğunu, ancak bazı oyun öğeleri de gerçek parayla satın alınabilir . Bu özelliği kullanmak istemiyorsanız , in- app alımları devre dışı bırakın . DragonVale ( 3G veya WiFi ) oynamak için bir internet bağlantısı gerektirir .
AYRICA DİKKAT! DragonVale oynayarak kuluçkalık ve sevimli ejderha bakımı için kendinizi umutsuz bağımlısı bulabilirsiniz . Kendinizi onlara davranır beslenme onları büyümeye izlemek , bina ve bunların yaşama alanlarını dekorasyon ve onların yüzen ada evde onları görüntülemek için başkalarını olarak davet bulabilirsiniz . Hatta kendinizi damızlık çiftleri seçerek , ya da müthiş ödüller için rekabet ejderhalar yarış bulabilirsiniz .
DragonVale oyalamak için emin Backflip Studios cazip bir sosyal deneyimdir . Alacağınız :
★ sevimli ejderha düzinelerce yükseltmek★ Eğergökyüzünde inşa büyülü bir adaEjderhalar otlatmak ★ Özel habitatlar★ harika ödüller kazanmak Ejderha yarışları★ Yollar ve ziyaretçileri memnun etmek için süslemeler★ Çiftlik ejderha davranır büyümek★ Tam renkli görseller ve köpüklü animasyonlar★ Bir orijinal Rönesans müzik soundtrack
 
Hile Özelligi
--------------
Sinirsiz Altin
Sinirsiz Kristal
 
Kurulum
---------------
Oyun Yüklüyse Silin.Ardindan İndirdiginiz Apk Dosyasini Kurup Oyuna Giriş Yapin.
 
APK
----------
İNDİRMEK İÇİN : TIKLA 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder